Привітання з днем народження у прозі

Бажаю, щоб твої м'які вушка завжди чули лише приємні слова, твої пухнасті лапки тримали найдорогоцінніші подарунки, а твій завзятий хвостик був завжди пістолетом. З Днем Народження, зайчик!

***

З Днюхой тебе! Веселого дня твого народження! Нехай танці і пісні прийдуть до твого дому, приносячи шалений веселощі! Гості «напідпитку», все в помаді, торті і шампанському! Що може бути прекрасніше! Давай, відірвися по повній програмі! Нехай твоя душа радіє, сміється і плаче від натхнення! Ти - народився (лась), що може бути прекрасніше!

***

Вітаю з Днем Егоїста! Щоб завжди було таке ж відчуття гумору і неймовірна харизма!

***

З Днем народження. Бажаю по житті не киснути, а завжди зависати на веселці позитиву, бажаю стільки Лавандос, скільки на всіх рахунках у всіх швейцарських банках, бажаю стільки счастьіца, скільки метеорів і метеоритів у всьому Всесвіті.

***

У твій день народження хочеться побажати особливо скромного життя. Їздити на машині без даху, пити старе вино і їсти сир з цвіллю. Щоб не вибирати між двома катерами, а купувати яхту!

***

З Днем народження! Ми поспішили до тебе, щоб допомогти з'їсти торт і досхочу пообніматься з тобою! Нехай за святковим столом у тебе буде хороший апетит на частування, а в житті течуть слинки на мрії, і вистачає сил їх виконувати! Давай пити шампанське прямо з горла і запам'ятовувати цей день, як один кращих!

***

Ми бажаємо тобі тримати птаха щастя за хвіст. Нехай твоє життя буде, як Титанік на початку шляху - розкішної і завидною, а в кінці, як той самий айсберг - міцної і легендарної. Отримуй щастя в кожному дні і не згадуй про невдачі.

***

Нехай сьогодні тебе переслідують приємні купки - купа друзів, купа подарунків, купа поцілунків, купа виконаних бажань і купа ульотних емоцій! А всі неприємності, прикрощі та засмучення ми складемо в окрему купку і викинемо її так далеко, що всі вони забудуться назавжди!

***

З Днем народження! Нехай у тебе буде все і побільше, а ти вже сама отсортіруешь, що собі залишити, а що друзям подарувати :) Ура !!

***

Дорога іменинниця! Ти - як скринька, наповнений самими дивовижними скарбами: тут і відкрита усмішка, і сяючий погляд і мерехтливий блиск волосся ... Все це і багато іншого - не розглянути до кінця життя. Залишайсязавжди такий же чудовою скринькою коштовностей! З Днем народження!

***

Свої вітання тобі з твоїм днем ​​народження ми приготували ще в минулому році, але якось не склалося їх тобі передати, тому прийми, сьогодні досить зрілі, однорічної витримки щирі слова привітань з днем ​​народження і наші сердечні побажання залишатися таким, же хорошим і всепонімающім людиною.

***

Коли лелека приніс тебе твоїм батькам - вони довго сміялися і спочатку хотіли узяти лелеку. Але тепер-то всі задоволені! З Днем народження!

***

Вітаю з днем ​​народження і побажати хочу, щоб удача і щастя прилипали до тебе, як мухи на варення, щоб тобі завжди вдавалося залишатися людиною відмінної форми, високого статусу, веселого настрою з елементами унікального таланту і особливої ​​будови.

***

Життя -це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, які читають і живуть так, як хтось прописав ... Я бажаю тобі написати 'свою книгу' - яскраву, повну вражень, любові, щастя, розуміння .... таку, щоб було що згадати ... і іншим розповісти !!! З Днем народження! ...

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров'я, шаленого кохання, надійних і вірних друзів, таких, як я, і залишатися таким же чудовим чоловічком!

***

Вітаю з днем ​​варення. Бажаю, щоб в житті ніколи не бракувало на свіжий хлібець з вершковим маслечком та зі смачною ікоркою, бажаю наступати на граблі успіху і удачі, бути вічно закоханим людиною і щасливим, як слон, і задоволеним як удав.

***

У цей чудовий і навіть трохи дивний день, я вітаю тебе з днем ​​народження! Хочу побажати тобі, щоб сьогодні до тебе прийшла удача, бажаю зловити її прямо за хвіст, посадити в клітку і користуватися їй, як тільки тобі буде завгодно! І тоді везунчик, це твоє друге ім'я! Бажаю, щоб ти завжди домагався того, чого захотів, і хоч убий, але з шляху не сходив і не відступав. Бажаю, щоб сьогодні вся випивка, яку ти вип'єш, пішла лише на благо тобі! На ранок не було похмілля, а лише яскраві спогади незабутнього вечора! З Днем народження!

***

Нехай в житті все проходить повз, крім здоров'я, грошей та інтиму! З Днем народження!

***

З Днем народження! І своє привітання я залишу в якості заклинання Гаррі Поттера: здоровіус бутікус, счастлівіус кожен деніус, успехіс прійдініус, любіус, мечтаніус, веселініус і чудініус. Нехай поруч будуть вірні і добрі друзі, як Рон і Герміона, нехай міцним буде твоє здоров'я, як корінь мандрагори.

***

Приветик, пупсик! Хочу тебе привітати. Ти самий класний і бажаний для мене. Хочу щоб ти завжди зі мною був поруч. Бажаю, щоб тобі через мене заздрили всі твої друзі.

***

Прикольні привітання з днем народження у прозі

З Днем народження! Бажаю щасливих сім нот в житті: ДО - Дорогих людей і речей, РЕ - Рек любові і океанів надії, МІ - Мімімішних моментів і веселощів, ФА - Чинників удачі і везіння, СІЛЬ - Сольних проектів успіху і слави, ЛЯ - Лямур і романтики, СІ - Сильного вітру добрих змін і опадів радості і ДО - достатнього кількості бабла і можливостей для розкоші.

***

Ось образився Заєць на весь чарівний Ліс. Заєць-то сподівався, що все навколо не тільки пам'ятають про його День Народження, але і подарунки готують, а все ніби забули. Вирішив Заєць нікого не запрошувати, але все-таки пирогів з капустою напекти, морквяного соку нагнати. Багато-пребагато, а то раптом хтось згадає, так незручно зовсім без частування. Але твердо собі сказав, щоб нікому не нагадувати більше - чи не напрошується ні на які подарунки. А тут то морква у фермера вродила, то капуста дозріла. Забув зовсім в турботах Заєць, що у нього Свято. Приходить увечері в нірку, а поруч з нею Лиса і Вовк. І всі інші мешканці Лісу. Кричать «ура», вітають, подарунки дарують. Так вже приємно і майже несподівано. І так до речі тут пироги ці та сік! І зрозумів заєць, що сьогодні, дійсно, народився- вперше забув про себе, а ось про інших пам'ятав.

***

З днюхой тебя! Нехай твій стакан завжди буде повним, гаманець товстим, і щоб тобі за це нічого не було!

***

Нехай у тебе завжди будуть вагон грошей, океан щастя і тонни здоров'я! Бажаю тобі отримувати якомога частіше смачні булочки від життя, адже це так прекрасно - бути щасливчиком! Від щирого серця бажаю барвистих днів, дзвінкого сміху, миру в душі і невичерпного оптимізму!

***

Нехай з кожним днем ​​народження родзинок в твоїй особистості стає все більше, будь найсолодшим Кексик на радість друзям і рідним. Так ніякої вовк тебе не з'їсть, боячись сточити свої злі зуби, а той, хто наважиться, буде страждати від карієсу!

***

З днем ​​народження, мій солодкий пиріжок! Бажаю щоб в тебе завжди була родзинка. Здоров'я, як у бика, багатства, як у корови. Нехай в холодильнику завжди буде ікра, а в мішках зберігаються гроші. Щасливих років життя!

***

У день народження звикли все бажати, а я от не бажаю! Не хочу дізнатися нещастя, байдужості, печалі, смутку, негараздів, хвороб, зла. Не хочу обзавестися недоброзичливцями і зрадниками. Від щирого серця, щиро в це свято тобі я цього НЕ БАЖАЮ!

***

Дорога моя подруга, з днем ​​народження! Хочу побажати тобі, щоб у тебе було 7 гномів, які б виконували всі твої бажання. Один гном- для прання, другий для прибирання, третій- для прасування, четвертий-для готування, п'ятий-для вигулювання собак, шостий для лагодження техніки, а сьомий для любові. Нехай ти будеш справжньою володаркою гарему і всі чоловіки з радістю виконують всі твої примхи і бажання. Величезною тобі і щирої любові і здійснення всіх таємних мрій.

***

Від щирого серця вітаю з Днем народження! Нехай в цей день збудуться найнеймовірніші мрії! Бажаю на роботу ходити тільки за зарплатою, вихідні проводити з кращими друзями на скромній дачці на Багамах і кожен відпустку нудитися в швейцарській 5-ти зіркового хатинці в Альпійської елітної глушині.

***

З днем ​​народження, сладусік. Нехай поруч з тобою завжди буде твій пусик, нехай піднімає настрій полуничка і шампусік. Бажаю тобі на мустангу - коні або машині - галопом мчати до вершин самого блаженства. І нехай завжди тобі щастить, хай доля несе тебе по дорозі щастя, немов попу по гірці крижаний.

***

Нехай доля подарує тобі величезний букет Цветик-семицветик, пелюстки яких зможуть виконати будь-яке твоє бажання, і ніякі колючки не зможуть тебе поранити!

***

Насолоджуйся кожною хвилиною свого життя. Пий її обережно, маленькими ковточками, не розплескати жодної дорогоцінної краплі. Милуйся природою, адже вона теж милується тобою. У тебе є все, що необхідно для щастя і ти обов'язково досягнеш усього, чого побажаєш. Вір в свої сили, в свою мрію! З Днем народження!

***

У цей святковий день дозвольте привітати Вас з Днем народження. Хочу побажати Вам такого стану душі, від якого буде заряджатися навіть Сонце. Нехай ще довго котиться колесо життя по рівній доріжці без перешкод і пригод. Бажаю залізного здоров'я, сталевих нервів і стабільного гарного настрою.

***

Наше життя, як велика ріка. Бажаю твоїй човні легко проходити пороги труднощів, не втратити управління в вирах любові і обов'язково доплисти до берегів щастя.

***

Мила подруга, прийми моє вітання в цей прекрасний, радісний день. Я хочу побажати тобі зустріти на своєму життєвому шляху тонкого психолога але з тооолстим гаманцем! Тільки не вешайся виключно на його шию, ти ж знаєш, гаманець знаходиться трохи в іншому місці. Так що не втрачайся!

***

З днюхой від щирого серця вітаю, самого клёвого і доброго в житті бажаю. Нехай будуть великікупюри в гаманці, нехай буде фортеця, як у коньяку в здоров'ячко, нехай буде стільки прагнення, як в метелика, бажаю щирої любові і пристрасного вогню в твоєму серці.

***

Хеппі бёздей і нехай буде хеппі твій еврі Дей. Коротше, Ульотна настрою, крепучего здоров'я, величезного терпіння, постійного прагнення, жодного затемнення і вічного бурління вулкана пристрастей!

***

Я довго ламав голову над подарунком для тебе, і вирішив зробити безцінний сюрприз - улибательную смс. Коли ти дочитаєш її до кінця, ти посміхнешся, і планета посміхнеться разом з тобою.

***

Бажаю тобі в день народження купу всього. І нехай в цій купі буде, багатство, щастя, удача, добро. Ще бажаю тобі лопату, щоб гребти в цю купу постійно все більше і більше життєвих благ і корисних придбань. І друзів тобі вірних побільше, щоб підтримували тебе в скрутних життєвих ситуаціях і в галасливих веселих застіллях.

***

З Днем народження дорогий! Прийми мої щирі вітання! Ніколи не відкладай на завтра ту, яку можеш вже сьогодні і зараз!

***

Рада привітати сьогодні відмінного хлопця! Хочу сказати тобі, що ти унікальний. Адже тепер на світі так мало таких як ти, щирих, справжніх, смішних і добрих. Ти як головний герой, з якоїсь казки, де немає зла і образ, де все добре! Так ось, в твій день народження, я бажаю тобі, зустріти принцесу, таку ж добру, смішну і щиру! І щоб потім у вас народилися такі ж чудові дітлахи, добренький і смішні! Нехай шампанське, яке сьогодні вдарить тебе в голову, штовхне тебе на подвиги, підкорювати світ! І шукати ту саму принцесу з казки. З Днем народження.

***

Нехай добрий художник розфарбує твоє життя яскравими фарбами, а талановитий композитор напише мажорну мелодію твоєї долі. У Сплячої Красуні були феї, а твоєї феєю нехай буде благодушна доля. Бажаю, щоб вона балувала тебе приємними подарунками і раптовими сюрпризами, причому не тільки в День народження, а набагато частіше.

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/