Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою

Як добре, що сьогодні я можу звернутися до тебе не тільки з робочого питання, але і з питання особистого і дуже приємному – привітати з днем Народження! Сьогодні ти не став на рік старшим – ти став мудрішими і досвідченішими, а значить – став краще! Нехай здоров'я залишиться міцним, а щастя стане постійним супутником!

***

Сьогодні в нашому колективі величезне свято. Наша шановна і улюблена колега відзначає свій день народження. Роки пролітають, як птахи, але це не причина для смутку. Адже Ви виглядаєте набагато молодше своїх років, тому, що у Вашому серці завжди квітне весна. Прийміть щирі вітання від всіх колег. Ми бажаємо Вам всього того, чого Вам хочеться самій. Нехай неодмінно здійсниться Ваша мрія, нехай у Вашому житті буде тільки біла смуга. Живіть в радості, щастя на довгі – довгі роки.

***

Нехай сьогодні все буде так, як ти мрієш — за вікном буде прекрасна погода, а у тебе чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні побажають тобі твої гості обов'язково збудеться, і твоє життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай сьогодні не змовкають поздоровлення і тости, нехай в твою честь звучать кращі слова! Нехай в житті буде багато посмішок, сонячного світла, тепла і радості, а в будинку завжди живе щастя!

***

Хай не тільки в роботі, а й у житті успіх наступає тобі на п'яти, колега. Нехай ніколи не підводить здоров'я, посмішки рідних і близьких нехай завжди зігрівають твій світ! З Днем народження тебе, як і раніше вір у свої сили, люби й твори!

***

З днем народження! Бажаю тобі успіху в нашій нелегкій праці. Нехай кожен твій день наповнитися радістю, бажання виконуються, а робота приносить тільки задоволення!

***

Настав чудовий день – сьогодні ми дружно відзначаємо твій день народження! Бажаємо тобі залишатися такою ж красивою, як зараз, бути завжди у піднесеному настрої, відрізнятися бадьорістю духу і найміцнішою здоров'ям. Нехай у твоєму житті не буде проблем, нехай ускладнення зникають самі по собі, нехай знайомі тобою захоплюються, на роботі – цінують, рідні – люблять. Нехай любов гріє твоє серце, щоб ти завжди відчувала себе бажаною, єдиною, необхідною. І найголовніше – просто будь щасливою!

***

Дорога наша іменинниця! Дай Вам Бог здоров'я ще на багато-багато років, нехай робота приносить Вам тільки радість і задоволення. Прийміть від нас найщиріші слова привітань:

***

Незамінного працівника, дорогого колегу вітаємо всією душею з днем народження. Бажаємо залишатися таким же веселим, життєрадісним, оптимістичним. Нехай в майбутньому здійсняться всі мрії і надії. Поваги, зростання і визнання на роботі. Зі святом!

***

Нехай потік подій у твоєму житті буде не перериваним і надзвичайно яскравим, і крутиться наче в ритмі заводний сальси або ритмічного ча — ча — ча. Також бажаємо тобі справжнього сімейного щастя, що б твоя обраниця була красива і витончена, як королева, була добра, мила і харизматична, а ще поруч з нею ти відчував себе справжнім королем, що б її любов і повагу будили міць і силу, закладену в тобі і твій потенціал розкрився на повну силу і ти домігся дійсно запаморочливих успіхів. Нехай будь-які твої мрії стануть дійсністю і твоє життя дійсно стане, схожу на ту яку ти бачив у своїх найкрасивіших снах.

***

Від усієї душі вітаю з днем народження чудового колегу та доброго товариша! Бажаю Вам ніколи не падати духом, домогтися величезних висот, досягати своїх цілей, не помічаючи жодних перепон на своєму шляху. Щоб трудові будні проходили тільки в задоволення і, звичайно ж, гідної зарплати.

***

Щоб все менше днів народження проводилося на роботі і завжди було настрій святкувати, а не жити звичайним днем. Зростання кар'єрного, нервишек спокійних, фінансів стабільних і з преміальними. Взаєморозуміння та поваги в колективі.

***

Справжнього чоловіка, чудового друга і співрозмовника, незамінного колегу, сьогодні дуже приємно вітати з днем народження. Ми всім колективом сьогодні хочемо тобі сказати: про таку людину можна говорити годинами. Але і мені не передати словами, як багато хочеться побажати тобі сьогодні! Нехай кожен твій день буде осяяний новими звершеннями та відкриттями. Нехай повагу і любов рідних і близьких зігрівають тебе. З Днем народження, нехай завжди світить тобі зірка. Нехай ці іменини, надихають тебе на шалені вчинки! А робота завжди приносить тільки дохід і приємні емоції!

***

Дорога наша колега! Від усього нашого згуртованого колективу поспішаємо привітати вас з цим чудовим святом - Днем Народження! Оскільки ми люди звичайні і у віршах не сильні, хочемо простими, людськими словами побажати вам подальшого успішного трудового шляху по цій нелегкій життя і нормального сімейного щастя! Загалом, щоб було у Вас все як у людей!

***

Дорогий колего! Дякуємо тобі за відмінну роботу і підтримку у важку хвилину. Нехай День народження принесе тобі масу позитивних емоцій, а поруч будуть тільки самі дорогі і близькі серцю люди. Нехай робота принесе Вам радість, а посмішка стане талісманом Вашої життєвої удачі!

***

У цей світлий, яскравий своїм подією день, ми вітаємо не менш світлого і яскравого людини, нашу колегу з Днем Народження! В першу чергу хочеться побажати гідної, високої зарплати і добродушності начальства! Свіжих проектів, перспективних ідей, вдячних клієнтів і розуміє, турботливого і підтримує колективу! Активного прагнення до перемоги, плідних трудів, корисних зустрічей, важливих рішень, блискучих результатів! Менше різноманітних, сірих буднів, більше відпусток і святкових корпоративів! Професійної висоти, завзятості, майстерності, кмітливості, досвіду та виправлення помилок! Стабільності, здоров'я, сімейного благополуччя, розвитку власних інтересів і визнання дорогих для вас людей! Бажаємо вам розправити крила за спиною і показати себе! Перетворіть складне на просте!

***

Люба колего! Кожен день ти прикрашаєш собою наш колектив, даруєш нам позитивний настрій своєю доброзичливістю, щирістю, зігріваєш нас теплом своєї душі. Сьогодні ми вітаємо тебе з днем народження і щиро бажаємо завжди залишатися такою ж доброю, милою, красивою, турботливою і життєрадісною! Міцного здоров'я, довгих років життя, щастя, сімейного затишку, кар'єрного зростання, прекрасного і цікавого відпочинку, нових вражень і міцної любові!

***

Ти для нас зразок працьовитості та професіоналізму. Нехай кар'єра, як літак набирає висоту. Для цього бережи, цінуй і балуй себе. Влаштуй, з нагоди дня народження, свято — виконання немислимих жіночих примх!

***

Дорога наша колега. Ти розкішна і розумна і завжди ти так красива і завжди так добре. Ти справжня ікона стилю, з тебе багато беруть приклад, завжди вмієш бути милою, тебе будь-які речі йдуть. Так залишайся завжди таке – стильної і вічної молодий, нехай тебе року тільки фарбують і ніщо не засмучує тебе. Ми всі тебе дуже любимо, будь завжди така гарна. З днем народження тебе

***

Вдома купа народу, шумно, всі метушаться, накритий стіл. Так, це твоє день народження. І серед цієї метушні є, то що можна виділити. Це те, що рівно ** років тому народився чудовий чоловік, це – ти. Ти як магніт притягуєш до себе людей, твоя усмішка і сміх закохує в тебе всіх навколо. Так хай триває так і далі, ми тебе дуже цінуємо і любимо. З днем народження!

***

Колега! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю багато сил, яких вистачить не тільки на роботу, але і на головні для тебе речі; теплих слів і компліментів, які ти заслуговуєш і просування в кар'єрі. Продовжуй бути такою ж милою, доброзичливою і красивою!

***

Наша колега, дорога (ім'я), Ви немов теплий жаринки вогнища підтримуєте полум'я робочих днів! Залишайтеся такою ж надійною, доброзичливою і прекрасної іскоркою цілу Вічність! З днем народження!

***

З Днем Народження колега! Будь здоровий і міцний, вір в успіх і людей! Нехай океан життя буде завжди прихильний до тебе і ти досягнеш своєї мети!!!

***

Ви – окраса нашого всього колективу. Адже Ви єдина жінка серед чоловіків. Ми любимо Вас, як жінку, поважаємо і цінуємо, як колегу. Сьогодні наша дорога колега відзначає свій день народження. То щирого серця вітаємо Вас зі святом. Нехай Вас надихають і окриляють удача і любов. Бажаємо міцного здоров'я, життєвих благ і оптимізму. Гарного Вам настрою, благополуччя та сімейного затишку. Нехай птах щастя часто прилітає до Вас, хай Вам щастить завжди і у всьому.

***

Всі співробітники, без винятку, від усієї душі щиро вітають Вас з Днем народження! І, незважаючи на те, що наш колектив аж ніяк не маленький, всі разом і кожен окремо, не дивуйтеся, заздрять сьогодні Вашої молодості, Вашої енергії, Вашому оптимізму, Вашої здатності бачити попереду перспективи і знаходити в собі сили їх досягати, Вашому вмінню розуміти людей, помічати в кожному гідності, підтримувати і словом, і ділом.

***

Колега, ми з тобою давно знайомі. І в твій день народження мені б хотілося тобі сказати, такі слова. Хай у житті все вдається, хай доля пишеться тобою, а не диктує тобі свої правила. Нехай гра життя буде не просто захоплюючою і азартною, але й дуже вигідною для тебе. Бажаю жити, як сир у маслі. Бажаю, щоб життя було, ніби повна по вінця чаша, чаша щастя, радості, здоров'я, любові, усмішок, благополуччя і всього того, що робить наше життя кращим і добрішим!

***

Вітаємо, колегу, з днем народження! Йти вам по життю з щастям, радістю і успіхом у кожному подібному проекті. Щоб вам супроводжувало швидке просування по службі і начальство помітило вас цінного і кваліфікованого співробітника. Нехай фортуна завжди буде вашим постійним супутником!

***

Джерело: megaday.co.ua